Vår 3PL gör dig bättre

Lägg kraft och energi på det som verkligen intresserar dig. Vi erbjuder dig effektiv tredjepartslogistik (3pl) från våra lager i Stockholm och Malmö. Därifrån vi tar vi väl hand om din logistik så att du kan koncentrera dig på annat.

Vi sköter er logistik – så du kan lägga energin på annat

Vi kan logistik. Vi vågar till och med lova att vi är riktigt bra på det vi gör. Lagerhantering, transporter, distribution och terminaltjänster är det bästa vi vet – och vi gissar att det du helst håller på med är något helt annat. Kanske har ditt företag främst behov av lagringsdistribution, orderhantering eller både och? På Edström Logistics erbjuder vi därför effektiv tredjepartslogistik där vi har möjlighet att ta hand om allt det ni väljer bort: hela kedjan från beställning till leverans.

3PL för hela Norden

Genom att låta oss sköta logistiken frigör du tid och resurser i din egen organisation. Det gör att du kan utveckla och förbättra andra delar av din verksamhet, som till exempel att öka din försäljning.

Vi är ett logistikföretag som främst verkar på den nordiska marknaden och har våra 3pl-lager i Malmö och Stockholm.
Välkommen att kontakta oss för mer information och kostnadsförslag!

Tredjepartslogistik (3pl) innebär i korthet

  • Du gör det du gör bäst

    Du säljer och marknadsför dina produkter

  • Vi sköter resten

    Allt annat som har med den fysiska hanteringen av dina produkter sköter vi. Detta inkluderar både 3pl lagring, orderhantering, distribution, kvalitetskontroller, transport, m.m.

  • ... även din kundservice!

    Om du vill så kan vi, utöver våra tjänster i 3 parts logistik, även ta hand om din kundservice. Där tar vi emot ordrar och svarar på enklare frågor kring dina produkter eller tjänster. Dina önskemål styr – vi skräddarsyr.

Lager

Hantering

Transport

Vi hjälper dig!

Vi hjälper ditt företag till smartare och mer effektiva logistiklösningar! Med rätt kompetens, kapacitet och erfarenhet kan vi hjälpa dig hitta rätt lösningar för just din logistik. Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter här intill så hör vi av oss och berättar vad vi kan göra för er!