Vår tredjepartslogistik gör dig bättre

Lägg kraft och energi där den hör hemma: på det som verkligen intresserar dig och på det som utvecklar din verksamhet. Vi erbjuder effektiv och kvalitativ tredjepartslogistik, eller 3PL och TPL som det också kallas.

Vi har tredjepartslager i både Stockholm och Malmö. Därifrån tar vi hand om all din logistik så att du frigör tid, resurser och kan lägga ditt fokus på andra uppgifter.

Vi sköter logistiken – så att ni kan lägga energin på annat

Vi kan logistik. Vi kan till och med lova att vi är riktigt bra på det vi gör. Lagerhantering, transporter, distribution och terminaltjänster är våra specialiteter – men vi gissar att du helst håller på med någonting helt annat.

Kanske har ditt företag främst behov av lagringsdistribution, orderhantering eller både och? På Edströms Logistics erbjuder vi effektiv 3PL, eller TPL, där vi har möjlighet att ta hand om allt det ni väljer bort i hela kedjan från beställning till leverans.

Låt oss sköta logistiken och frigör både tid och resurser i din egen organisation. Vi hjälper företag inom de flesta branscher och är ofta ett självklart val för bolag inom e-handel. Vi är en trygg 3PL-partner som ger dig möjlighet att förbättra andra delar av din verksamhet, i vilken bransch du än befinner dig, medan vi sköter tredjepartslogistiken.

Effektiv 3PL för hela Norden – med kunskap, struktur och kundanpassade lösningar

Vi verkar på hela den nordiska marknaden. Våra 3PL-lager finner du i Malmö och Stockholm – strategiska lägen med goda transportförbindelser.

Edströms Logistics grundade för över 120 år sedan. Vi har haft många år på oss att samla kunskap och erfarenhet som logistikpartner. Genom historien har vi utvecklats tillsammans med våra kunder – vi har förvarat produkter och fraktat dem på de gamla järnvägarna och fortsatt utvecklas till att sköta tredjepartslogistiken för många stora e-handelsföretag.

Med vår kompetens och vårt engagemang kan vi erbjuda kundspecifika lösningar – vi löser det mesta!
Välkommen att kontakta oss för mer information och kostnadsförslag!

Det här är vår tredjepartslogistik

  • Gör det du gör bäst

    Sälj och marknadsför dina produkter – och fokusera på din verksamhet.

  • Vi sköter resten

    Allting som har med den fysiska hanteringen av dina produkter sköter vi. Detta inkluderar bland annat lagerhållning på våra tredjepartslager, inleveranser, orderhantering, kittning och förädling av produkter, distribution, kvalitetskontroller och transport.

  • ... och även din kundservice!

    Utöver våra tjänster inom tredjepartslogistik kan vi även ta hand om din kundservice. Där tar vi emot ordrar och svarar på enklare frågor kring dina produkter eller tjänster på ett professionellt sätt. Dina önskemål styr – vi skräddarsyr.

Lager

Hantering

Transport

Vi hjälper dig!

Vi hjälper ditt företag till smartare och mer effektiva logistiklösningar! Med rätt kompetens, kapacitet och erfarenhet kan vi hjälpa dig hitta rätt lösningar för just din logistik. Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter här intill så hör vi av oss och berättar vad vi kan göra för er!