Vi är övertygade om att du är bra på det du gör

Vi tror också att du kan bli ännu bättre, genom att lägga ännu mer kraft och energi på det som verkligen intresserar dig. Därför erbjuder vi dig effektiv tredjepartslogistik (3pl) från våra lager i Stockholm och Malmö. Därifrån vi tar vi väl hand om din logistik så att du kan koncentrera dig på annat.

Vi kan logistik. Vi vågar till och med lova att vi är riktigt bra på det vi gör. Lagerhantering, transporter, distribution och terminaltjänster är det bästa vi vet – och vi gissar att det du helst håller på med är något helt annat. Vi erbjuder därför tredjepartslogistik där vi tar hand om hela kedjan, från beställning till leverans. Genom att låta oss sköta logistiken frigör du tid och resurser i din egen organisation. Det gör att du kan utveckla och förbättra andra delar av din verksamhet, som till exempel att öka din försäljning.

Vi verkar främst på den nordiska marknaden och har våra 3pl-lager i Malmö och StockholmKontakta oss för mer information och kostnadsförslag.

Tredjepartslogistik (3pl) innebär i korthet

  • Du gör det du gör bäst

    Du säljer och marknadsför dina produkter

  • Vi sköter resten

    Allt annat som har med den fysiska hanteringen av dina produkter sköter vi, såsom lagring, orderhantering, distribution, kvalitetskontroller, m.m.

  • ... även din kundservice!

    Vill du så kan vi även ta hand om din kundservice, där vi tar emot ordrar och svarar på enklare frågor kring dina produkter eller tjänster.

Lager

Hantering

Transport

Vi hjälper dig!

Vi är övertygade om att vi kan hjälpa ditt företag till smartare och mer effektiva logistiklösningar. Med vår kompetens och kapacitet kan vi hjälpa dig hitta rätt lösningar för din logistik. Fyll i dina uppgifter här så hör vi av oss och förklarar vad vi kan göra för dig!