Vi är din logistikpartner för effektiva logistiklösningar

Edströms har lång erfarenhet som logistikpartner, faktum är att bolaget grundades för över 120 år sedan. Den kompetens vi har samlat på oss genom åren kommer dig som kund till godo och gör det lätt för oss att förstå och svara upp mot dina behov och kunna erbjuda dig effektiva logistiklösningar.

Vi är ett litet företag med personliga relationer till alla våra kunder, något som vi värdesätter högt. Vi engagerar oss i dig och ditt företag och vi har alltid våra kunders bästa för ögonen.Företaget omsätter idag ca 33 miljoner per år och sysselsätter ca 17 personer och har en stark balansräkning vilket garanterar er som kund en trygghet för oss som leverantör.

Vi har idag ca 20 000 kvadratmeter varmlager vid våra två anläggningar i Malmö och Stockholm, utöver det har vi ca 28 000 kvadratmeter utomhuslagring till viss del under tak. Detta ger er som kund en stor flexibilitet och möjlighet till expansion.

Vi på Edström Logistics kan ta hand om hela din logistik. Vi lagrar, hanterar och distribuerar dina produkter, så att du kan lägga din värdefulla tid och kraft på annat.

Tveka aldrig att fråga oss om speciallösningar – vi löser det mesta.

Välkommen att kontakta oss.

  • Vi är säkra på att vi kan hjälpa dig att öka din konkurrenskraft! Använd kontaktformuläret här till höger eller ring oss direkt på tel. 040-38 05 00