3PL betyder:

3PL (eller TPL) betyder tredjepartslogistik och innebär att du anlitar en tredje part att sköta bl a din logistik, ditt lager och din lagerhantering.

Få bra lagerhantering med tredjepartslogistik

Våra ledord är Service – Kunskap – Tradition. Edström Logistic har lager i Stockholm och i Malmö, vilket betyder att vi kan nå hela södra Sverige på bara ett par timmar. Edström Logistic är ett lagom stort företag för att du ska få det precis som du vill. Vi ger personlig service, utgår från dig och dina behov och har utrymme nog att rymma allt ditt gods. Vi sätter en stolthet i att kunna erbjuda delar av din 3PL eller ge dig en helhetslösning, inklusive lager, lagerhantering, fakturering och kundtjänst.

Vi sätter inga begränsningar – du får det som du vill ha det. Hos oss får du bekymmerfri logistik.

Vad behöver du?

Behöver du att vi paketera ditt gods innan det går ut? Vi fixar det.
Behöver du att vi packar om? Vi gör det.
Behöver du att vi tömmer din container och sortera godset? Inga problem.
Har du andra önskemål? Vi är flexibla.

Att ha nöjda kunder år ut och år in – det är vårt mål.
Och vi håller vad vi lovar.

Tradition inom 3PL ger kunskap

Våra ledord är Service – Kunskap – Tradition. Vi är kunniga och erfarna inom 3PL och därför kan du fråga alla våra anställda, från säljare till chaufförer, vad du undrar och få ett utförligt och lättförståeligt svar. Vi har ingen inhyrd personal utan bara kompetenta kollegor – våra anställda trivs så de stannar kvar och kompetensen stannar i företaget. Det ger dig kontinuitet och kunskap i varje led.

Betala enbart för det du använder

Med 3PL hos oss betalar du bara för det du använder. Om du handlar med säsongsbetonade produkter som du behöver lagra, som julpapper, glass, eller sommardäck, så du slipper ha ett stort lager som står tomt större delen av året. 3PL hos Simon Edström betyder att du bara har ett så stort lager du behöver, när du behöver det, och du betalar bara för det du utnyttjar.  

Vi vill alltid ge dig en bättre tjänst än du har idag – testa oss. Ring oss så tar vi ett snack.

3PL hos Simon Edström ger dig:

  • 28 000 kvadratmeter lager totalt

  • godkänt som tullager av Tullverket

  • säkerhetslager, skyddklass 3

  • tillstånd för brandfarliga varor - ADR

  • säkert lager & lagerhantering

  • livsmedelstillstånd

Lager

Hantering

Transport

Vi hjälper dig!

Vi hjälper ditt företag till smartare och mer effektiva logistiklösningar! Med rätt kompetens, kapacitet och erfarenhet kan vi hjälpa dig hitta rätt lösningar för just din logistik. Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter här intill så hör vi av oss och berättar vad vi kan göra för er!