Effektiv tredjepartslogistik (3PL) i Stockholm och Malmö

Vi är övertygade om att du är bra på det du gör. Vi tror också att du kan bli ännu bättre, genom att lägga ännu mer kraft och energi på det som verkligen intresserar dig. Därför erbjuder vi dig effektiv tredjepartslogistik (3pl) från våra lager i Stockholm och Malmö. Därifrån vi tar vi väl hand om din logistik så att du kan koncentrera dig på annat.

Person som mäter ett paket på vårt 3PL-lager i Stockholm.

Vi kan logistik. Vi vågar till och med lova att vi är riktigt bra på det vi gör. Lagerhantering, transporter, distribution och terminaltjänster är det bästa vi vet – och vi gissar att det du helst håller på med är något helt annat. Vi erbjuder därför tredjepartslogistik där vi tar hand om hela kedjan, från beställning till leverans. Genom att låta oss sköta logistiken frigör du tid och resurser i din egen organisation. Det gör att du kan utveckla och förbättra andra delar av din verksamhet, som till exempel att öka din försäljning.

Vi verkar främst på den nordiska marknaden och har våra 3pl-lager i Malmö och Stockholm. Kontakta oss för mer information och kostnadsförslag.

Tredjepartslogistik (3pl) innebär i korthet…

  • Du säljer och marknadsför dina produkter
  • Allt annat som har med den fysiska hanteringen av dina produkter sköter vi, såsom lagring, orderhantering, distribution, kvalitetskontroller, m.m.
  • Vill du så kan vi även ta hand om din kundservice, där vi tar emot ordrar och svarar på enklare frågor kring dina produkter eller tjänster.

Varför ska du välja Simon Edström?

  • Vi är flexibla. Oavsett hur dina behov ser ut så löser vi det. Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar dina behov.
  • Vi är erfarna. Vi har lång erfarenhet och vet vad som är viktigt för dig som kund.
  • Vi har stor kompetens. Vi kan logistik och våra medarbetare har stor kunskap om vad som krävs för att kunna leverera högkvalitativa logistiska tjänster.

För att säkerställa högsta kvalitet genom hela kedjan jobbar vi på Edströms sedan lång tid tillbaka med kvalitetssystem.